fbpx

Speel in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury opnieuw Captain Toad-levels, nu in multiplayer

Nog een dikke drie weken en dan is Super Mario 3D World + Bowser’s Fury eindelijk verkrijgbaar. Met mondjesmaat lost Nintendo nieuws over deze remaster van de WiiU-game uit 2013. En vandaag ligt de focus op Captain Toad.

In Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op de WiiU maakten we voor het eerst kennis met Captain Toad en zijn fijne 3D-puzzels. Toen kon je deze puzzels enkel in je eentje spelen, maar daar komt nu gelukkig verandering in.

Want in de Switch-versie zal je alle Captain Toad-levels met je vrienden kunnen spelen. En dat niet alleen via lokale multiplayer, maar ook online! Dat belooft een heerlijke chaos te worden…

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury verschijnt op 12 februari voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: