fbpx

Check straks om 23u00 de Resident Evil-showcase

Fans van de Resident Evil-saga, en in het bijzonder zij die uitkijken naar meer info en beelden van Resident Evil 8: Village, mogen zich opmaken voor een boeiende avond.

Capcom pakt vanavond uit met een heuse Resident Evil-showcase, die om 23u00 onze tijd van start gaat. De verwachting is alvast dat we een uitgebreide presentatie én gameplay te zien zullen krijgen rond de nieuwe telg in de reeks.

Het verhaal in nummer 8 zou als volgt gaan: we maken kennis met Ethan Winter die naar Louisiana reist om er zijn vermiste vrouw op te sporen. Het spreekt voor zich dat hij daar op diverse personages stuit met een bijzonder trekje. Net als in Resident Evil 7 zouden we ook deze game vanuit een first person view spelen, wat het nog enger maakt…

Capcom vertelt alvast het volgende “Sluit je aan bij onze gastheer Brittney Brombacher terwijl we nieuwe informatie over Resident Evil Village presenteren, inclusief een uitgebreide trailer die een beetje meer van de wereld en mysterieuze nieuwe personages onthult, evenals een eerste blik op de gameplay. Ook producer Peter Fabiano zal aanwezig zijn om je te begeleiden doorheen de presentatie en de wereld van Resident Evil Village. “

Er zouden nog een aantal verrassingen volgen, en dan hoop ik alvast op een remake van Resident Evil 4.

Je kan de hele presentatie hieronder volgen vanaf 23u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: