fbpx

Ubisofts Ghost Recon Breakpoint is gratis speelbaar tot 25 januari

Ik was een absolute fan van Ghost Recon Wildlands maar om de een of andere reden ‘voelde’ ik geen magie tussen mij en Ghost Recon Breakpoint. Het feit dat ik geen beroep kon doen op AI-teamleden speelde daarbij zeker een rol. Maar misschien moet ik de game zoveel maanden na release nog eens een kans geven.

Als dit ook voor jou het geval is, dan heeft Ubisoft goed nieuws. Je kan namelijk tot en met 25 januari gratis aan de slag met Ghost Recon Breakpoint. Al moeten we daarbij wel vermelden dat het enkel om de pc-versie gaat.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire third-person shooter in een open spelwereld. De game speelt zich af in een diverse, vijandige en mysterieuze open wereld die je volledig solo of in coöp met zijn vieren kan spelen. Als speler zal je het eiland Auroa verkennen, de thuisbasis van de Silicon Valley-gigant Skell Technology. Natuurlijk niet om er de toerist uit te hangen maar om het op te nemen tegen deze mysterieuze bedreiging.

Volgens Ubisoft is de volledige game (zonder expansion of DLC) beschikbaar. Je kan de game gratis downloaden en spelen via de Epic Game Store of via Ubisofts eigen digitale platform. Besluit je daarna het spel aan te schaffen dan blijf je jouw progressie behouden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d