fbpx

RIDE 4 is vanaf vandaag ook beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Goed nieuws voor de next-gen-gamers die graag een potje racen op twee wielen, want RIDE 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S!

Er zijn een heleboel verbeteringen doorgevoerd en zo maakt RIDE 4 voor PlayStation 5 nu onder andere gebruik van de mogelijkheden van de Dualsense-controller. De geavanceerde haptische feedback moet de gameplay-ervaring meeslepender maken door spelers trillingen, gas en remmen levensecht te laten voelen.

Daarnaast wordt op beide next-gen consoles gebruik gemaakt van de supersnelle SSD. Hierdoor moeten de laadtijden een stuk korter worden en worden de textures sneller ingeladen.

Spelers kunnen nu met 200 PK-motoren rijden en genieten van vloeiendere gameplay met 60 FPS en een resolutie tot 4K. Zo spatten de details die in de verschillende motoren zitten nog harder van je scherm! Bovendien kunnen competitief ingestelde spelers nu met 20 coureurs tegelijk om de overwinning strijden!

En er is ook goed nieuws voor de gamers die de game al in huis hebben en die nu ook op hun next-gen console willen spelen. Want als je de PlayStation 4-versie van de game hebben gekocht, kan je tot 30 april 2021 zonder extra kosten de PS5-versie downloaden, inclusief alle reeds aangeschafte DLC. Dankzij de Smart Delivery-functie kunnen Xbox One-eigenaars automatisch en zonder extra kosten de Xbox Series X-versie downloaden.

Wij zijn nog volop aan de slag met de PlayStation 5-versie, dus je mag binnenkort de review online verwachten!

Race on!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d