fbpx

Verrassende trailer én pc-demo voor BioShock-achtige titel Atomic Heart

Atomic Heart

Atomic Heart is een titel die we al een tijdje aan het volgen zijn. Het bijzondere is dat we er echter weinig info en beelden over te zien krijgen. Maar daar komt vandaag eindelijk, en eigenlijk verrassend genoeg, verandering in.

Atomic Heart is dan ook een Bioshock-achtige first person horrorshooter die ons meeneemt naar een alternatief universum tijdens de hoogdagen van de Sovjet Unie. Het hoofdpersonage van is een special agent, genaamd P3, die na een noodlanding op enterprise “3826” moet uitzoeken wat er is foutgelopen, en waarom.

De game doet ons denken aan een mix van Metro 2033, Bioshock, Singularity, Fallout, System Shock en gelijkaardige games.

Maar het goede nieuws is dus dat het team achter de game, Mundfish, in samenwerking met Nvidia een nieuwe trailer heeft uitgebracht waarbij ray tracing en Super Sampling (DLSS) centraal staan.

En dat is nog niet alles! Als je een stevige pc hebt mét een RTX kaart, dan kan je ook de Atomic Heart RTX-demo downloaden én spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: