fbpx

Disney komt volgende maand met nieuwe Pixar Shorts onder de noemer Pixar Popcorn

Ik heb altijd een zwak gehad voor animatiefilms en in het bijzonder die van Pixar. Toy Story, UP en Coco staan bijvoorbeeld hoog in mijn top 10. Tot mijn grote vreugde (en die van alle fans van Pixar-fans) kondigde Disney vandaag de reeks Pixar Popcorn aan voor hun streamingdienst Disney+.

De bedoeling van Pixar is om 10 hapklare, korte animatiefilms voor te schotelen die elk gelinkt zijn aan een grote franchise. Het fijne is dat de Pixar Shorts bekend staan om hun fijne en originele verhalen. Waarschijnlijk is het zo dat deze Pixar Popcorn Shorts iets commerciëler zullen aanvoelen.

Een overzichtje van de titels die al bekend zijn:

  • A Day in the Life of the Dead (Coco)
  • Chore Day, the Incredibles Way (Incredibles)
  • Cookie Num Num (Incredibles)
  • Dancing with the Cars (Cars) 
  • Dory Finding (Finding Nemo)
  • Fluffy Stuff with Ducky & Bunny (Toy Story)
  • Soul of the City (Soul)
  • To Fitness and Beyond (Toy Story)
  • Unparalleled Parking (Cars)

Alle 10 shorts zijn vanaf vrijdag 22 februari beschikbaar, exclusief via de streamingdienst Disney+.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d