fbpx

Nintendo komt met speciale Switch en Pro Controller voor Monster Hunter Rise

Nog twee maanden, vanaf 26 maart, en dan kunnen we eindelijk aan de slag met de action-RPG Monster Hunter Rise!

Om de lancering van deze game extra in de kijker te zetten, en om de fans te plezieren, brengt Nintendo exclusieve hardware op de markt. Het gaat om een speciale Nintendo Switch én een Nintendo Pro-controller, volledig in de stijl van Monster Hunter Rise.

De Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition heeft een dock met een afbeelding van Magnamalo, het vlaggenschipmonster van de game, terwijl de console zelf en de Joy-Con-controllers zijn versierd met afbeeldingen in Monster Hunter Rise-thema. Het systeem wordt geleverd inclusief een downloadcode voor de game plus extra DLC.

De Monster Hunter Rise Edition van de Pro-controller is op zijn beurt ook voorzien van een fantastisch Magnamalo-design. Perfect om de vele monsters een kopje kleiner te maken!

Wist je trouwens dat je nog tot 31 januari de tijd hebt om de gratis demo te spelen van Monster Hunter Rise? Hierin kan je vier verschillende quests uitproberen, de nieuwe Wirebug- en Wyvern Riding-mogelijkheden gebruiken én oefenen met de 14 verschillende wapentypes van de game.

Download hem snel via de eShop op je Nintendo Switch of via Nintendo.be.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: