fbpx

De kans bestaat dat er een serie komt rond The Matrix

Het filmen van het vierde deel van The Matrix is afgelopen en op dit moment zit de film in de post-productie fase. Er lijkt dus weinig in de weg te staan van een release eind dit jaar.

Op dit moment is er verrassend weinig bekend over de inhoud van deze film. Het enige wat we weten is dat Keanu Reeves (Neo) en Carrie-Anne Moss (Trinity) opnieuw de hoofdrollen zullen vertolken.

En er komt misschien nog meer Matrix-lekkers om naar uit te kijken. Want volgens de laatste geruchten zou Warner Bros. de opdracht hebben gegeven om voor hun streamingdienst HBO Max een serie te ontwikkelen die gebaseerd is op deze ontzettend populaire franchise.

De serie zou, in tegenstelling tot de films, niet de focus leggen op Neo en Trinity maar op andere personages binnen The Matrix. Dat klinkt niet geheel onlogisch, aangezien deze wereld een grote speeltuin kan vormen voor vette actie.

In hoeverre de Wachowski’s betrokken zullen zijn bij het ontwikkelen van de serie is op dit moment niet bekend. Maar vast staat dat Warner er alles aan zal doen om van HBO Max een succes te maken. En daar kan ik als gigantische Matrix-fan alleen maar blij om zijn.

Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss tijdens de opnames van The Matrix 4 in San Francisco

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: