fbpx

Animal Crossing: New Horizons krijgt Festivale-update

Animal Crossing: New Horizons was zonder twijfel dé populairste game van 2020, iets wat het deels te danken had aan de corona-pandemie. De game ging maar liefst 26 miljoen keer over de toonbank en kan nog steeds rekenen op content-updates.

De Festivale-update, waarnaar gehint werd tijdens Nintendo’s meest recente update-video, start morgen, donderdag 28 januari. In deze update maken we kennis met niemand minder dan Pavé, een pauw, maar bovenal een echt feestbeest.

De belangrijkste viering, Festivale, vindt plaats op 15 februari en er zal genoeg te doen zijn voor spelers. Felgekleurde veren zullen rond het eiland zweven, wachtend om te worden verzameld en teruggebracht naar Pavé. Bij terugkomst doet de pauw een feestelijke dans en leert de speler zijn eigen speciale bewegingen.

Er zullen ook nieuwe meubels en kledingstukken zijn om te verzamelen. Spelers kunnen zich verkleden in volledige carnavalskleding. Dit omvat een gevederde hoofdtooi en andere kleurrijke kleding. Deze items zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar. The Nook Twins zullen ook een speciale set verkopen, compleet met Feelin ’It, Let’s Go, Viva en Confetti reacties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d