fbpx

The Elder Scrolls Online onthult cinematic intro voor het Blackwood-hoofdstuk Gates of Oblivion

Naast World of Warcraft en Final Fantasy XIV Online scoort ook The Elder Scrolls Online heel goed bij de fans van het MMORPG-genre. En de fans van TESO die krijgen er dit jaar weer een pak content bij zo blijkt.

The Elder Scrolls Online: Blackwood is het enorme verhaalhoofdstuk van dit jaar, waarin spelers 800 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls IV: Oblivion de plannen van de Daedrische prins Mehrunes Dagon moeten blootleggen.

Blackwood biedt meer dan 30 uur aan nieuwe hoofdverhaallijn, tonnen aan zijmissies, ontelbare quality of life-features en introduceert voor de allereerste keer Companions, die samen met de speler door Tamriel op avontuur gaan.

Het nieuwe hoofdstuk brengt spelers van de muren van de keizerlijke stad Leyawiin, die voor het eerst te zien was in The Elder Scrolls IV: Oblivion, naar de duistere moerassen van Shadowfen, en natuurlijk naar de mysterieuze regio Blackwood, waar spelers de kern van het Daedrische-plot ontdekken.

De nieuwe Rockgrove Trial, Oblivion Portal World Events, unieke hoofdstukspecifieke beloningen en meer gaan zowel ervaren ESO-spelers als nieuwkomers een geweldig jaar van daedrische vernietiging bezorgen.

Maart: Dungeon DLC – Flames of Ambition

Om ESO’s 2021 te starten, is er de Flames of Ambition Dungeon DLC Pack dat op 8 maart verschijnt voor PC, Mac en Stadia en op 16 maart op Xbox en PlayStation consoles. Flames of Ambition opent het jaarlange Gates of Oblivion-verhaal met nieuwe dungeons die de dreiging van Mehrunes Dagon onthullen en spelers rechtstreeks naar het Blackwood verhaalhoofdstuk in juni leiden.

Bovenop nieuwe dungeons, die in Q3 na de release van het Blackwood-hoofdstuk vallen, stuurt de eindejaars-DLC spelers naar de climax van het jaarlange avontuur, waarbij ze rechtstreeks naar het hart van de beruchte Deadlands worden gegooid, Mehrunes Dagon’s persoonlijke realm of Oblivion.

Wens je nog meer info, check dan de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: