fbpx

De Uncharted-film is nog maar eens uitgesteld

Uncharted Movie

Het parcours dat de productie van de Uncharted-film de laatste jaren heeft afgelegd, is op z’n minst hobbelig te noemen. Vorig jaar werd de film opgenomen en de release stond gepland voor dit jaar. Maar daar steekt COVID-19 nu een stokje voor.

De geruchten over een Ucharted-film staken in 2008 voor het eerst de kop op. Daarna volgenden een rits aan regisseur- en scenariowissels waardoor het zeer ondenkbaar leek dat de film ooit het levenslicht zou zien. Maar daar kwam vorig jaar verandering in.

Want plotseling kwam alles in een stroomversnelling. Tom Holland zou de rol van Nathan Drake op zich nemen en Mark Wahlberg kroop in de huid van Victor “Sully” Sullivan. Toen stak COVID-19 de kop op, maar de productie kon gelukkig verder en alle scènes werden vorig jaar opgenomen.

Fantastisch nieuws was dat, zeker in combinatie met de vooropgestelde releasedatum van 16 juli 2021. Maar volgens verschillende media, waaronder Deadline, brengen nu het nieuws naar buiten dat de release nog maar eens wordt uitgesteld. Dit keer naar 11 februari 2022.

Distributeur Sony heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar het ziet er dus naar uit dat we nog wat langer op deze langverwachte avonturenfilm moeten wachten…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: