fbpx

Geen Xbox Live Gold-abonnement meer nodig om free-to-play-games te spelen

Halo Fortnite

Op PlayStation kon je zonder PS Plus-abonnement genieten van free-to-play games als Fortnite. Op Xbox had je daarvoor wél een Xbox Live Gold-abonnement nodig. Daar komt nu verandering in.

Microsoft heeft namelijk besloten om hiervan af te stappen. Dit nadat er kritiek kwam van gamers omdat het bedrijf besloten had om de maandelijkse en driemaandelijkse prijs van hun Xbox Live Gold-abonnement te verhogen. En dit dan nog eens in volle corona-crisis waar veel mensen het financieel niet breed hebben.

Als gevolg van die kritiek van de fans heeft het bedrijf nu dus besloten om die prijsverhoging ongedaan te maken. Daarbovenop werd er ook besloten dat je geen Xbox Live Gold-abonnement meer nodig hebt, en zal hebben, om free-to-play games als Fortnite, en in de toekomst de free-to-play multiplayer van Halo Infinite, te kunnen spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: