fbpx

Nieuwe trailer toont wagens en personages uit Destruction AllStars

In februari verschijnt Destruction AllStars op PlayStation 5 en PlayStation Plus. De hoogste tijd dus om kennis te maken met de wagens en personages waarmee we aan de slag kunnen.

Aan personages alvast geen gebrek. Zo kunnen we met maar liefst zestien speelbare personages en hun wagens aan de slag. Qua gameplay doet de game ons wat denken aan een mix van klassiekers als Destruction Derby en zeker ook het geniale Twisted Metal. Waar blijft die opvolger voor die laatste trouwens?

Normaal had deze game trouwens een launch titel moeten zijn voor de PS5, maar dat verliep dus niet volgens gepland. Laat dat echter de pret niet drukken want zoals gezegd kunnen we mekaar in februari lekker rammen en beuken.

En is je wagen trouwens per total, dan is ook dat geen probleem. Gewoon uit je wrak kruipen en lekker verder botsen en knotsen tot je als laatste de arena verlaat. Er kan er immers maar 1 de beste zijn, toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d