fbpx

AMC komt met nieuwe trailer voor het verlengde tiende seizoen van The Walking Dead

Nu de fans weten hoe het afgelopen is met Alpha, en de afloop van de Whisper War bekend is, is het stilaan uitkijken naar nieuwe episodes en verhalen in het The Walking Dead-universum.

AMC, het huis achter de serie, licht alvast een tipje van de sluier. Ze serveren ons een trailer die ons moet warm maken voor zes nieuwe episodes, en zes nieuwe verhalen in het verlengde tiende seizoen van de populaire zombiereeks.

Centraal staan Daryl, Carol, Maggie en Negan. Maar ook de nasleep van de Whisperer War laat zich voelen. Want welke invloed had deze op de Kingdom, Hilltop en Alexandria? En last but not least hoe verloopt het verder voor Eugene en de King?

Misschien brengen deze nieuwe episodes de antwoorden op bovenstaande vragen? De trailer ziet er alvast uitermate veelbelovend uit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d