fbpx

The Crew 2 Season 1 Episode 2: The Hunt morgen gratis beschikbaar

Mooi nieuws voor de fans van snelle motoren, auto’s en zelfs vliegtuigen. The Hunt, de tweede episode van seizoen 1 van The Crew 2, is vanaf morgen (woensdag 20-01) gratis beschikbaar op alle platformen. De update introduceert nieuwe evenementen, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. In deze nieuwe episode zijn de bad guys op de vlucht geslagen met de buit die ze hebben gestolen van Vault Corp, een private bank.

Om ze te stoppen, moeten spelers hun rijvaardigheid off-road gebruiken in de stressvolle Rally Raid, Rally Cross Chase en enkele gloednieuwe PvE-evenementen. Daarnaast introduceert The Hunt een gloednieuwe Motorpass.

Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen.

In Episode 2: The Hunt kunnen we ook meer nieuwe voertuigen ontgrendelen of aanschaffen. Dit zijn onder andere de Ford F-150 SVT Raptor 0210 Enforcer Edition (Rally Raid). Ook brengt de update nieuwe aanpassingsopties en gloednieuwe LIVE Summits met zich mee.

The Crew 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: