fbpx

Het Vietnam en Kublai Khan Pack komt eind deze maand naar Civilization VI

Civilization VI is nog steeds de beste, plezantste en ja ook meest verslavende strategiegame van het moment. Het is zo’n game waarbij je denkt, nog snel een beurt of twee, en je plots beseft dat je vier uur verder bent. Eind deze maand kunnen we rekenen op extra content, en dus meer slapeloze nachten…

Het Vietnam & Kublai Khan Pack bevat een nieuwe leider en beschaving, Kublai Khan als nieuwe alternatieve leider voor China en Mongolië, een nieuwe spelwijze en een nieuwe wijk – het Preservaat, dat twee nieuwe gebouwen in de Grove en het Sanctuarium omvat. 

De nieuwe spelmodus heet Monopolies & Corporations, wat een robuuster economisch spel oplevert dat je in staat stelt een economisch imperium op te bouwen en je fantasieën van het zwemmen in het geld tot leven kan brengen.  

Met de nieuwe spelmodus kan je een hele industrie creëren rond dubbele grondstoffen. Industrieën zorgen voor krachtige buffs in je thuissteden en een gestage aanvoer van Great Merchant-punten; blijf meer verzamelen en je kunt een industrie op een niveau brengen dat gelijk is aan een bedrijf. Je bedrijven stellen je in staat om producten te maken die in de gebouwen van de beurs en de zeehaven worden geplaatst (zoals grote werken in museums).

Als het je lukt om het wereldwijde aanbod van een luxe grondstof te domineren, kun je een monopolie creëren, die een enorme hoeveelheid goud en toerisme genereert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d