fbpx

Zombie Army 4: Dead War haalt alles uit de kast met explosieve Dead Zeppelin-finale

Ik heb me enorm geamuseerd met Rebellions co-op zombieknaller Zombie Army 4: Dead War. Ook de DLC die nadien verscheen mocht er best zijn. Met de Dead Zeppelin-finale breit het team een einde aan seizoen 2’s Death From Above-campagne.

Dead Zeppelin is de derde en laatste missie in de spannende nieuwe Death from Above-campagne van seizoen 2. Het verzetsvliegveld is gered, maar de schokkende terreur van een undead luchtschip en diens helse wapenarsenaal hangt als een dodelijke vloek over de mensheid.

Aan jou en je mede-deadhunters om het demonische luchtschip te achtervolgen en aan boord te gaan. Je doel? De zeppelin en alles en iedereen aan boord vernietigen voor het te laat is…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: