fbpx

PC specificaties en nieuwe trailer vrijgegeven van The Medium

Gisteren wisten we jullie al te melden dat The Medium vanaf 28 januari beschikbaar zal zijn via Game Pass. Vandaag heeft ontwikkelaar Bloober Team de specificaties bekend gemaakt waaraan je PC moet voldoen om de game op een deftige manier te kunnen draaien.

Het mag geen verrassing zijn dat je een vette RTX 3080 in huis moet hebben om de game optimaal te kunnen spelen met raytracing geactiveerd. Maar gelukkig heb je minder krachtigere hardware nodig om de game toch vlot te kunnen draaien op minimum specs.

Naast de bevestiging van de minimale systeemvereisten heeft Bloober Team opnieuw een trailer op de wereld losgelaten. Deze keer kom je meer te weten over wat je nu eigenlijk allemaal kan doen al medium.

The Medium verschijnt op 28 januari voor Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d