fbpx

Ontwikkelaar van God of War werkt aan tweede, nog onaangekondigde game

God of War

Ontwikkelaar Santa Monica Studio kennen we allemaal dankzij de fantastische God of War-serie die we allemaal met veel liefde hebben gespeeld. Maar nu hebben ze zelf bevestigd dat ze op dit moment werken aan een game die nog niet werd aangekondigd.

We weten dat de studio op dit moment druk bezig is met de ontwikkeling van God of War: Ragnarok, het vervolg op het geweldige God of War dat de serie op een ander spoor wist te zetten. Want na een hele rits aan hack ‘n slash games, schotelde deze God of War ons een echt actie-avontuur voor.

Terwijl er de laatste maanden heel wat hardnekkige geruchten de ronde deden dat de studio ook aan een tweede game zou werken, heeft Santa Monica nu in een tweet bevestigd dat dit ook effectief het geval is. Ze zijn namelijk op zoek naar een Art Director om dat tweede team te komen versterken.

Het zal dus nog even kunnen duren tot wanneer we effectief iets te zien krijgen van deze nieuwe game, aangezien een Art Director meestal bij het begin van de ontwikkeling wordt aangesteld.

We zullen dus nog wat geduld moeten uitoefenen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: