fbpx

PC-gamers mogen minder updates voor Horizon Zero Dawn verwachten, ontwikkelaar legt focus op Forbidden West

Horizon Zero Dawn

Het was best groot nieuws toen ontwikkelaar Guerrilla en uitgever Sony aankondigden dat de topgame Horizon Zero Dawn de overstap zou maken naar PC. Helaas verliep deze port niet geheel van een leien dakje en werd de game geplaagd door een massa bugs.

Deze werden door Guerrilla netjes opgelost met heel wat patches. Vandaag verscheen de tiende patch en werden ook nu heel wat bugs geplet en verbeteringen doorgevoerd. Hierbij hebben ze opnieuw de focus gelegd op pijnpunten die door de community werden aangebracht.

Tegelijkertijd wist de ontwikkelaar ook te melden dat de focus nu minder zal komen te liggen op de pc-versie, maar dat ze het team willen inzetten voor de ontwikkelaar van het vervolg op Horizon Zero Dawn; Forbidden West.

Dit is niet geheel onverwacht nieuws, aangezien de ontwikkeling van Forbidden West nu een tandje sneller zal moeten verlopen. Naar verwachting moet deze game die 7 maanden geleden werd aangekondigd voor de PlayStation 5, ergens volgens jaar verschijnen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d