fbpx

Rainbow Six Siege in de spotlights voor het Road to Six Invitational in-game event

Het is weer feest in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege! Want het Road to Six Invitational event is vandaag weer van start gegaan.

Tijdens het Road to Six Invitational in-game event proberen Operators te bewijzen wie de beste is op de Stadium-map. Op deze map creëren kogelwerende ramen nieuwe spannende momenten waarin gamers elkaar oog in oog komen te staan, zonder de confrontatie met elkaar te kunnen aangaan. De wedstrijden zelf worden gespeeld in de bommodus, hebben Pick & Ban en bestaan uit drie rondes van drie minuten per kant.

Daarnaast wordt in februari de Six Invitational 2021 georganiseerd. De Six Invitational is een jaarlijkse een tornooi waar alle fans hun liefde voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vieren. Van 9 tot en met 21 februari nemen de 20 beste teams ter wereld het tegen elkaar op in een veilige, competitieve LAN-omgeving, in overeenstemming met de richtlijnen van de gezondheidsorganisaties en lokale autoriteiten. Om veiligheidsredenen zal er dan ook geen publiek aanwezig zijn.

Rainbow Six Siege-fans kunnen echter wel digitaal inschakelen via Twitch en YouTube om de beste teams ter wereld te zien strijden om de wereldtitel. Daarnaast krijgen kijkers een glimp te zien van alles wat het ontwikkelingsteam in petto heeft voor Year 6.

Je kan zelf elk weekend, van donderdag tot maandag, deelnemen aan het Road to Six Invitational in-game event, en dat tot en met 22 februari.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: