fbpx

Apex Legends Season 8: Mayhem start 2 februari

Apex Legends

Respawn laat weten dat Apex Legends Season 8, genaamd Mayhem, op 2 februari verschijnt. Meteen reden voor een verjaardagsfeestje aangezien deze release samenvalt met de tweede verjaardag van deze op characters gebaseerde Battle Royale-game.

Apex Legends Season 8 – Mayhem introduceert de zestiende Legend in de Arena: Fuse, de chille en relaxte liefhebber van explosieven.

Daarnaast wordt het wapenarsenaal uitgebreid met de 30-30 Repeater, een lever-action rifle, en wordt Kings Canyon opgeschud door de derde grote vernieuwing van de iconische map. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d