fbpx

Ace Combat 7 viert zijn tweede verjaardag met gratis content

Ace Combat

Dit jaar is het exact 2 jaar geleden dat de arcade vliegsimulator Ace Combat 7: Skies Unknown op de markt kwam. Daarbovenop viert de serie dit jaar ook zijn 25e verjaardag.

De game scheerde onder de fans best hoge toppen en daarom zullen ze zeer tevreden zijn met de verrassing die ontwikkelaar/uitgever Bandai Namco Entertainment voor hen in petto heeft.

Via een gratis update die vandaag wordt uitgerold, krijg je maar liefst 10 nieuws skins ter beschikking voor de vliegtuigen in de game. Daarnaast krijg je ook nog 10 nieuwe emblemen cadeau. Een overzicht vind je in de onderstaande trailer.

Ace Combat 7: Skies Unknown is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation VR, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game is ook onderdeel van Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: