fbpx

Netflix lost de volledige trailer van Beverly Hills Cop: Axel F

Beverly Hills Cop: Axel F

In mijn jongere jaren was ik een grote fan van Eddie Murphy en zijn Beverly Hills Cop-films. Het ziet er naar uit dat de saga een twee leven krijgt, op Netflix. De streamingdienst heeft nu de volledige trailer vrijgegeven van Beverly Hills Cop: Axel F.

Detective Axel Foley (Eddie Murphy) is terug in Beverly Hills Cop: Axel F. Nadat het leven van zijn dochter wordt bedreigd, werken zij (Taylour Paige) en Foley samen met een nieuwe partner (Joseph Gordon-Levitt) en oude vrienden Billy Rosewood (Judge Reinhold) en John Taggart (John Ashton) om het vuur aan de schenen te leggen en een samenzwering bloot te leggen.

Vanaf 3 juli te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder