fbpx

Survival game Soulmask vervroegt releasedatum naar 31 mei

Soulmask Early Access

Zelf heb ik een poosje geleden de open bèta gespeeld van Soulmask op Steam. Ook nu weer moest ik vaststellen dat dit genre, ook al vind ik het om de een of andere reden wel aantrekkelijk, niets voor mij is. Gamers die wel fan zijn, en zeker van Soulsmask, die kunnen vroeger met de Early Access-versie aan de slag.

Omdat de feedback op die open bèta zo positief was heeft het team beslist om de release van Soulmask te vervroegen, en dit naar 31 mei.

Soulmask is een sandboxgame waarin de nadruk ligt op een authentieke en meeslepende overlevingservaring in een immense en bloeiende wereld. Als de “laatste” die gezegend is met het mysterieuze masker, vechten spelers om te overleven terwijl ze in een primitief land duiken dat doordrenkt is van mysterieuze geloven en een pad naar opstijging uitstippelen.

Begin vanuit het niets, verken, bouw, rekruteer stamleden om je clan te versterken en ontrafel uiteindelijk de mysterieuze waarheden die verborgen liggen achter de beschavingen van deze uitgebreide en rijkelijk belonende wereld.

Soulmask komt op 31 mei 2024 naar de pc via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder