fbpx

Beetlejuice is terug in nieuwe trailer

Beetlejuice

Beetlejuice is terug! Bekijk de trailer van Beetlejuice Beetlejuice, een nieuw avontuur van Tim Burton, met Michael Keaton die zijn legendarische rol opnieuw vertolkt. Visionnaire filmmaker en Oscar-genomineerde Tim Burton, en Michael Keaton herenigen zich voor het langverwachte vervolg op Beetlejuice.

Keaton neemt opnieuw de titelrol op zich, samen met de Oscar-genomineerde actrice Winona Ryder (Stranger Things, Little Women) in de rol van Lydia Deetz, en Catherine O’Hara (Schitt’s Creek, The Nightmare before Chistmas), tweevoudig Emmy Award-winnares, als Delia Deetz. De cast bevat ook Justin Theroux (Star Wars : The Last Jedi, The Spy who Dumped Me), Monica Bellucci (007 SPECTRE, de MATRIX-saga), Arthur Conti (Game of Thrones: House of the Dragon) in zijn filmdebuut, Jenna Ortega (Wednesday, SCREAM VI) in de rol van Astrid, en Oscar-genomineerde Willem Dafoe (Poor Things, At Eternity’s Gate).

Na een verschrikkelijke tragedie keert de familie Deetz terug naar Winter River. Nog steeds geplaagd door de herinnering aan Beetlejuice, wordt Lydia’s leven overhoop gehaald wanneer haar rebelse tienerdochter Astrid per ongeluk een portaal naar het hiernamaals opent. Terwijl chaos beide werelden dreigt te overspoelen, is het slechts een kwestie van tijd voordat iemand de naam Beetlejuice drie keer uitspreekt en deze ondeugende demoon terugkeert om voor opschudding te zorgen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder