fbpx

Warhammer 40,000 Space Marine 2 – multiplayer modi reveal trailer

Warhammer 40,000 Space Marine 2

Op het unieke en toch bijzondere Warhammer Skulls 2024-event hebben Focus Entertainment en Saber Interactive een nieuwe trailer voor de third-person action game Warhammer 40,000: Space Marine 2 onthuld.

De trailer toont een gloednieuwe PvE-ervaring en de terugkeer van de geliefde PvP-modus uit de eerste game.

Deze trailer, die werd onthuld tijdens de Warhammer Skulls Festival livestream, geeft ook het startschot voor de digitale pre-orders op PlayStation 5, Xbox Series, Steam en de Epic Games Store voorafgaand aan de release op 9 september. Pre-orders van de fysieke retailversie zijn al beschikbaar.

Een gloednieuwe 3-speler co-op modus en de terugkeer van PvP

Goed nieuws voor zowel bekende als nieuwe fans! Space Marine 2 brengt niet alleen het iconische gevecht tussen de Space Marines en de Chaos Space Marines terug in drie 6v6 PvP modi (Annihilation, Seize Ground en Capture & Control).

Space Marine 2 heeft ook een gloednieuwe co-op modus, waarin je met 2 vrienden xenos kan afslachten in de ‘Operations Mode’ voor 3 spelers. Elke PvE en PvP modus laat spelers kiezen uit 6 verschillende classes; van de onverzettelijke Bulwark en zijn Combat Shield, tot de sluipende Sniper en zijn Camo Cloak.

Spelers kunnen ook hun Space Marines aanpassen; van de helm tot aan de scheenplaten, met een brede selectie aan kleuren, heraldry stickers, pauldrons, handschoenen en meer! De Season Pass geeft ze nog meer cosmetics, terwijl nieuwe content zoals missies, vijanden en wapens voor alle spelers beschikbaar zullen zijn via regelmatige gratis updates.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder