fbpx

EA Sports onthult speciale F1 24-uitdagingen met in de hoofdrol Max Verstappen

F1 24 preview tracks gameplay

Wie is/was de allergrootste? Senna? Schumacher? Verstappen? Van deze generatie is dat ongetwijfeld Verstappen. Niet meer dan normaal dus dat EA Sports hem graag opvoert in hun F1 2024.

Electronic Arts heeft een exclusief F1 24 Challenge Career-event onthuld met een hoofdrol voor Max Verstappen. In de nieuwe F1 24 Challenge Career-modus krijgen spelers de kans om te racen in drie episodes die zijn geïnspireerd op de regerend wereldkampioen van de FIA Formula One. Fans kunnen hier losgaan op de favoriete circuits van de Nederlander, in zijn racemonster van Oracle Red Bull Racing.

De Challenge Career-modus benadert het F1-seizoen op een frisse manier met competitieve gameplay in episodes, evenals unieke events en uitdagingen. Spelers kunnen de strijd aangaan voor de topscores op community-leaderboards en ook hebben zij invloed op toekomstige content door middel van polls op social media.

Iedere episode van het Challenge Career-event is samen met Max Verstappen ontworpen en plaatst twee van zijn favoriete circuits in de spotlights. Door beide races op dagelijkse basis te voltooien kunnen spelers unieke beloningen vrijspelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder