fbpx

Space Marine 2 en Boltgun leiden Warhammer Skulls’ line-up

Space Marine 2

Het ultieme festival van Warhammer-videogames is terug. Games Workshop, samen met een aantal van hun gelicentieerde partners, kondigt de terugkeer van Warhammer Skulls aan in mei. Voor het achtste jaar, kunnen fans een showcase vol actie verwachten met exclusieve onthullingen en aankondigingen die beginnen op 23 mei om 18u00.

Centraal staan Space Marine 2 en Boltgun, maar fans mogen ook meer nieuws en onthullingen verwachten tijdens Warhammer Skulls. Denk hier aan Warhammer 40,000: Rogue Trader, Total War: Warhammer, Blood Bowl 3, Warhammer 40,000: Tacticus, Warhammer 40,000: Battlesector, Warhammer 40,000: Warpforge en Warhammer 40,000: Darktide.

Vanaf 23 mei kunnen Warhammer-fans zich een week lang storten op aanbiedingen en freebies, waaronder tot 90% korting op Warhammer-titels; nieuwe content, DLC en gratis updates. Deze zijn beschikbaar op meerdere platforms, waaronder Steam, Xbox, PlayStation, Epic, Windows 10, GOG, Apple, Geforce Now en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder