fbpx

Release GTA VI ligt officieel vast: de herfst van 2025

GTA VI Grand Theft Auto 6 Release

Het is een zwaar understatement om te zeggen dat we reikhalzend uitkijken naar de release van GTA VI. Zeker nadat de aankondigingstrailer van Grand Theft Auto VI op 24 uur tijd meer dan 100 miljoen keer werd bekeken!

Voor al die gamers is er nu nog meer goed nieuws. We wisten natuurlijk al dat Grand Theft Auto VI in 2025 het levenslicht zou zien. Maar het was nog steeds raden naar een exacte release periode.

Daar is nu verandering in gekomen. Want in een bericht aan de investeerders wist Rockstar een meer exacte release window voor GTA VI mee te geven: de herfst van 2025!

Ook de bekende journalist/presentator van Summer Game Fest, Geoff Keighley, bracht het nieuws zopas naar buiten via X.

Het is dus nog meer dan een jaar wachten voordat we aan de slag kunnen met GTA VI. Gaan we dat lange wachten wel overleven? En zien we op dat moment meteen ook de refreshes van de PlayStation 5 en Xbox Series X verschijnen? Only time will tell…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder