fbpx

Assassin’s Creed Shadows map even groot als Origins

Assassin's Creed Shadows

De onlangs onthulde map van Assassin’s Creed Shadows zal qua omvang vergelijkbaar zijn met die van Assassin’s Creed Origins.

Creative director Jonathan Dumont verklaarde dit in een interview met IGN. De nieuwe game gebruikt het echte Japan als inspiratiebron, waarbij Ubisoft streeft naar een authentieke weergave van het landschap.

“Onze kastelen nemen veel ruimte in en we willen dat de bergen echt als bergen aanvoelen. Hierdoor worden de omgevingen wijder,” aldus Dumont. Deze aanpak suggereert dat de spelwereld waarschijnlijk iets kleiner zal zijn dan die van Assassin’s Creed Odyssey en Valhalla, die groter waren dan Origins. Toch blijft de wereld van Shadows aanzienlijk groter dan die van oudere Assassin’s Creed-games en het recent uitgekomen Mirage.

Op internet circuleert ondertussen een foto van de kaart van het spel. Hierop is te zien dat het verhaal zich rond Kioto afspeelt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder