fbpx

WEDSTRIJD | Barbie (Blu-Ray, 4K UHD)

Wedstrijd Barbie

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent…

In Barbie Land, een kleurrijke en ogenschijnlijk perfecte wereld, geniet Barbie volop van het leven. Wanneer ze naar de echte wereld vertrekt, ontdekt ze al snel zowel de geneugten als de uitdagingen van het leven onder te mensen.

Barbie is vanaf 22 november 2023 beschikbaar op DVD, Blu-Ray en 4K UHD.


Een beetje roze mag altijd! Daarom geven we in samenwerking met Warner Bros. België enkele exemplaren weg van Barbie op Blu-Ray en 4K UHD.

Doe mee via onderstaand formulier en zorg dat je ons volgt via al onze sociale mediakanalen. Zo blijf je op de hoogte van toekomstige wedstrijden!

De wedstrijd loopt tot en met 22/11/2023 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d