fbpx

Seizoensgebonden fatalities voor Mortal Kombat 1 nu beschikbaar

Mortal Kombat 1

Ik ben absoluut geen krak in vechtspellen. Games als Tekken, Street Fighter en Mortal Kombat laat ik dus ook aan mij voorbijgaan. Voor de fans van Mortal Kombat 1 valt er alvast iets te rapen vandaag.

NetherRealm heeft een gloednieuw Seasonal Fatalities-pakket uitgebracht voor Mortal Kombat 1. Dit pakket bevat de eerder uitgebrachte Halloween Fatality, samen met de nieuwe Thanksgiving en aankomende Christmas Fatalities.

Je kunt het nu kopen in de in-game winkel en als je eerder de losstaande Halloween Fatality hebt gekocht, krijg je de andere finishers gratis als ze uitkomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: