fbpx

Half-Life viert 25ste verjaardag met grote update en is nu gratis op Steam

Half-Life

Ik kan het bijna niet geloven, maar een van de meest iconische games ooit viert nu zijn 25ste verjaardag. En dat is nog niet alles…

Half-Life en Gordon Freeman vieren hun 25ste verjaardag. En dat doet ontwikkelaar Valve in stijl. Om te beginnen krijgt de game een gigantische update en kan je hem GRATIS aan je bibliotheek toevoegen. Dat moet je wel voor 20 november doen!

Maar doe het dus wel VANDAAG voor 19u00!

Deze 25th Anniversary Update wordt omschreven als “de definitieve versie” van Half-Life en voegt een heleboel extra’s toe, waaronder ondersteuning voor breedbeeld, ondersteuning voor Steam Deck, bijgewerkte grafische instellingen en nog veel meer.

Naast grafische updates, verlichtingsfouten en controllerondersteuning bevat de 25th Anniversary Update toegevoegde content van Half-Life: Uplink (de demo van Half-Life uit 1998) en vier nieuwe multiplayer-maps. Valve heeft ook wat content teruggezet voor “de echte nostalgiezoekers”, waaronder het originele artwork van het hoofdmenu en enkele vroege prototype spelersmodellen uit de alpha builds van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d