fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (week 45)

Top5 - 45

Een nieuwe week begint, een oude week zit erop. Tijd dus om eens te kijken wie er vorige week met de pluimen ging lopen in videospellen land.

Tja, drie keer raden wie er op de eerste plaats staat: de grootste release van de voorbije week, en ondanks al de kritiek nog steeds razend populair: Modern Warfare 3!

Op de tweede plek een andere game die niet kapot te krijgen is, namelijk EA Sports FC 24.

Als je jezelf meer vergelijkt met Mourinho dan met Ronaldo en Messi, dan is Football Manager 23 uiteraard jouw ding. Een mooi derde plaats want ook deze is nog steeds heel populair.

Op de vierde en vijfde plaats vinden we respectievelijk Super Mario Bros. Wonder en Marvel’s Spider-Man 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d