fbpx

Diablo IV – 40% korting voor Black Friday en Mother’s Blessing week

Diablo IV Season of Blood

Als onderdeel van de Black Friday-deals kunnen spelers Sanctuary betreden met 40% korting op alle edities van Diablo IV. Naast de uitverkoop kunnen spelers bonus XP en goud verdienen tijdens de Mother’s Blessing week van 20 november tot 27 november. 

Voor de avonturiers die zich al in het eeuwige conflict hebben verschanst, geeft Mother’s Blessing van 20 november om 19:00 uur tot 27 november om 19:00 uur 35% meer XP en goud in zowel de Seasonal Realms als de Eternal Realms voor alle World Tiers.

Spelers kunnen de boost gebruiken om zich door de rangen van de Battle Pass te worstelen, naar hogere levels en World Tiers te klimmen en de Season Journey te voltooien om het op 5 december op te nemen tegen de Trials in het Abattoir of Zir. 

Vergeet niet de Season of Blood verhaallijn en uitdagingen uit te proberen in de aanloop naar het onlangs aangekondigde Midwinter Blight event. Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d