fbpx

Nintendo Switch – OLED-model-bundel inclusief Mario Kart 8 Deluxe is vanaf 20 november beschikbaar

Nintendo Switch OLED

Een bundel met Mario Kart 8 Deluxe en Nintendo Switch OLED-model is vanaf 20 november verkrijgbaar. Daarnaast is de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas nu compleet met 48 extra banen en verschillende personages.

Spelers die geen genoeg kunnen krijgen van Mario Kart 8 Deluxe kunnen hun game uitbreiden met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. Deze uitbreiding voegt 48 extra banen toe aan de game, wat het totaal aantal banen naar 96 brengt.

Spelers kunnen zonder extra kosten toegang krijgen tot de complete Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas met een betaald Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket-lidmaatschap, of door de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas aan te schaffen, die apart verkrijgbaar is in de Nintendo eShop of My Nintendo Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d