fbpx

Ontdek vanavond om 17u45 de genomineerden voor The Game Awards

The Game Awards 2023

Journalist en presentator Geoff Keighley maakt ons al enkele weken warm voor de langverwachte The Game Awards show.

De grootste show van The Game Awards gaat door in het Peacock Theater in Los Angeles en is hier in België te volgen op vrijdag 8 december om 1:30 uur.

Vanavond om 17u45, een iets schappelijker uur, worden de genomineerden bekend gemaakt tijdens een speciale livestream. Zo kan je zelf live ontdekken wie er allemaal kans maakt op de hoofdprijs in een van de 25 verschillende categorieën.

Ik ben alvast benieuwd hoeveel keer Baldur’s Gate 3 terug gaat komen in het lijstje! Want als de Golden Joystick Awards iets hebben duidelijk gemaakt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d