fbpx

Nieuwe trailer voor Netflix’ Rebel Moon – Part One: A Child of Fire

Rebel Moon

Van Zack Snyder, de filmmaker achter 300, Man of Steel en Army of the Dead, komt Rebel Moon, een 2-delige film waar al tientallen jaren aan gewerkt wordt.

Na een noodlanding op een maan in de verste uithoeken van het universum begint Kora (Sofia Boutella), een vreemdelinge met een mysterieus verleden, een nieuw leven tussen een vreedzame nederzetting van boeren. Maar ze wordt al snel hun enige hoop om te overleven wanneer de tirannieke Regent Balisarius (Fra Fee) en zijn wrede afgezant, Admiraal Noble (Ed Skrein), ontdekken dat de boeren hun oogst onbewust hebben verkocht aan de Bloodaxes (Cleopatra Coleman en Ray Fisher) – leiders van een felle groep opstandelingen die worden opgejaagd door de Moederwereld.

Kora en Gunnar (Michiel Huisman), een tedere boer die naïef is over de realiteit van oorlog, moeten strijders vinden die hun leven willen wagen om de mensen van Veldt te verdedigen. Ze reizen naar verschillende werelden op zoek naar de Bloodaxes en verzamelen onderweg een kleine groep krijgers die een gezamenlijke behoefte aan verlossing delen: Kai (Charlie Hunnam), een piloot en huurmoordenaar; Generaal Titus (Djimon Hounsou), een legendarische commandant; Nemesis (Doona Bae), een meester zwaardvechtster; Tarak (Staz Nair), een gevangene met een koninklijk verleden; en Milius (E. Duffy), een verzetsstrijder.

Terug op Veldt ontwaakt Jimmy (ingesproken door Anthony Hopkins), een oude gemechaniseerde beschermer die zich schuilhoudt in de coulissen, met een nieuw doel. Maar de nieuw gevormde revolutionairen moeten leren elkaar te vertrouwen en als één te vechten voordat de legers van de Motherworld hen allemaal komen vernietigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d