fbpx

Avatar: Frontiers of Pandora features trailer

Avatar: Frontiers of Pandora

Het is uitkijken naar 7 december. Op die dag kleuren onze consoles en pc helemaal blauw. En de reden hiervan is de release van Ubisofts Avatar: Frontiers of Pandora.

Zonet heeft de studio een nieuwe trailer vrijgegeven waarin we kennismaken met de features van de game. Als jij graag wil weten welke features dat zijn, dan raad ik je aan onderstaande trailer te bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Avatar: Frontiers of Pandora features trailer'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: