fbpx

Katten baas in nieuwe trailer The Talos Principle 2

The Talos Principle 2

Liefhebbers van het betere puzzelwerk, keken reikhalzend uit naar de release van The Talos Principle 2 begin deze maand.

Om die release op 2 november wat kracht bij te zetten, en omdat reclames met dieren het altijd goed doen, heeft ontwikkelaar Croteam een nieuwe trailer naar buiten gebracht waarin de hoofdrol is weggelegd voor katten.

Kijk en geniet vooral mee. Als je een kattenliefhebber bent tenminste.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: