fbpx

Nieuwe vechter Reina voor Tekken 8

Tekken 8 Reina

Het is nog even wachten tot wanneer we aan de slag kunnen met Tekken 8, maar Bandai Namco onthulde vandaag een nieuw personage.

Het gaat om Reina. Normaal gezien zou ze het roster van Tekken 7 vervolledigen, maar uiteindelijk werd haar introductie uitgesteld naar deze Tekken 8.

Volgens regisseur Kohei Ikeda op het PlayStation Blog gaat Reina een belangrijke rol spelen in het verhaal van Tekken 8. Ze ziet er misschien modieus uit, maar is absoluut geen katje om zonder handschoenen aan te pakken zo blijkt.

Tekken 8 moet vanaf 26 januari 2024 speelbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d