fbpx

Call of Duty: Modern Warfare III is officieel wereldwijd live

Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III is sinds afgelopen vrijdag wereldwijd live. Liefhebbers van de reeks zijn sindsdien zeer verdeeld over of ze deze nieuwe versie nu wel of niet geweldig vinden.

Sluit je in MWIII alvast aan bij Captain Price en Task Force 141 in de Campaign. Of verspreid je over 16 legendarische en gemoderniseerde Core 6v6 Multiplayer-maps. Of neem het tegen elkaar op voor epische gevechten in Modern Warfare Zombies. Je ontdekt het allemaal in de lanceringstrailer.

Onze eigenste RoMa was alleszins niet onder de indruk van Modern Warfare III. Hij vond het vooral een teleurstellende, inspiratieloze hutsepot. Zijn volledige en uitgebreide oordeel lees je in zijn review die hij schreef. Die lees je hier terug.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: