fbpx

Nieuwe GTA wordt volgens Bloomberg deze week nog aangekondigd

GTA Online

Zou het? Zou Rockstar écht deze week de nieuwe Grand Theft Auto aankondigen? Het Amerikaanse Bloomberg is er zeker van.

Dat schrijft Bloomberg-journalist Jason Schreier tenminste in zijn nieuwste artikel op de website. Verschillende anonieme bronnen hebben hem vertelt dat Rockstar deze week het langverwachte GTA VI gaat aankondigen.

Een trailer hoeven we echter nog niet te verwachten, want die zou pas in december getoond worden aan de wereld. Dit in het kader van de 25e verjaardag van de populaire franchise.

Volgens eerdere geruchten zou GTA VI zich afspelen in Vice City en zou het hoofdpersonage een vrouw zijn. Dat wordt nagelbijten de rest van de week!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d