fbpx

Volgende week verdwijnt de Twitter/X-integratie op PS4 en PS5

Twitter-PS4-PS5

Bij Sony sturen ze vandaag slecht nieuws de wereld in voor gamers die graag gebruiken van hun Share knop om info of footage te delen. Als jij een van die gebruikers bent, dan zal deze info je zeker interesseren.

Sony stuurde onderstaand bericht dat het afscheid bevestigt van deze feature.

Vanaf 13 november 2023 werkt de integratie met X…niet meer op PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles. Dit omvat de mogelijkheid om alle content te bekijken die op X is gepubliceerd op PS5/PS4, en de mogelijkheid om content, trofeeën en andere gameplay-gerelateerde activiteiten op X rechtstreeks vanaf PS5/PS4 te plaatsen en te bekijken (of hiervoor een X-account te koppelen).

Microsoft annuleerde deze feature eerder dit jaar. Voorlopig blijft enkel Nintendo’s Switch dus beschikken over deze mogelijkheid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d