fbpx

Laat je buren genieten van je hemelse gezangen in Let’s Sing 2024

Letssing2024

Zingen onder de douche, dat doen we toch allemaal? Of luidkeels meezingen met je favoriete nummers op de radio. Wie heeft het nog niet gedaan? Niet liegen he! Dankzij Let’s Sing 2024, nu beschikbaar, kunnen ook je buren en vrienden nu meegenieten van jouw fantastische stemgeluid.

Als je karaoke-ambities verder reiken dan je huiskamer, kun je je zangkwaliteiten wereldwijd testen in Let’s Sing Fest, de nieuwe online multiplayer mode. Een lobby met een eindeloze loop songs en een wereldwijd realtime klassement wachten op je. In deze spelstand zingt iedereen tegelijkertijd hetzelfde nummer, dus moet je altijd het uiterste geven – je weet immers nooit hoe hoog de andere spelers zullen scoren.
 
De gloednieuwe career mode van Let’s Sing 2024 is speciaal gemaakt voor spelers die een singleplayer-ervaring zoeken. In de career mode doorloop je zeven hoofdstukken, van je eerste dag op de muziekacademie tot optredens als wereldberoemde zanger of zangeres. Geniet van je spectaculaire carrière en word een superster.
 
Ook nieuw in Let’s Sing 2024 is de VIP Pass. Deze abonnementsdienst biedt spelers toegang tot een gestaag groeiend aanbod aan nieuwe songs, uiteenlopend van internationale hits tot songs die je misschien nog nooit hebt gehoord. Ontgrendel nieuwe online multiplayer-features en geniet het hele jaar door van seizoensevenementen die deel uitmaken van de nieuwe Let’s Sing Music Awards.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d