fbpx

Q&A Comic Con Brussels 2023 met Richard Dean Anderson

MacGyver

Bestaat er een grote held dan Richard Dean Anderson? De man die ons zowel Stargate SG-1 als de iconische MacGyver schonk. De man die met een tandenstoker, een stuk zilverpapier en wat kauwgom een atoombom in mekaar knutselde als hij wilde!

Niet meer dan normaal dus dat onze Razer, gebruik makend van slinkse truken en kleine handigheidjes zich een weg naar de eerste rij vocht op zijn MacGyvers om ons deze legendarische Q&A te serveren.

Meer zien van Razer? Check dan zijn YouTube-kanaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: