fbpx

Kijk vanavond om 20u00 live mee naar Pragalicious LIVE 008!

Vanavond om 20u00 gaan we met onze Pragalicious-crew opnieuw live op Twitch en YouTube!

We gaan de voorbije gamesweek opnieuw deskundig fileren en bespreken onder andere de aankondigingen vanop BlizzCon, het nieuwe OG Fornite-seizoen en veel meer. Uiteraard telt ook jouw mening, dus laat van je horen in de chat!

Hieronder kan je de zevende aflevering herbekijken:


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: