fbpx

Wat zit er onder de motorkap van de PlayStation 5 Slim?

PS5 PlayStation 5 Slim Disc Drive

Zelf zou ik het nooit aandurven om mijn PS5 open te smijten om eens te zien wat er zoal in steekt. Sommige dapperen durven dat wel, en dus besloten een aantal mensen om de PS5 Slim eens op de operatietafel te leggen.

Dat de PS5 Slim er zit aan te komen, dat weten we zeker. Wanneer dat het geval is, dat is nog koffiedik kijken. Maar als jij nieuwsgierig bent naar de aard van het beestje en graag wil weten wat er onder de motorkap zit, dan zullen onderstaande video’s je zeker interesseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: