fbpx

Fortnite verpulvert zijn record van gelijktijdige spelers het voorbije weekend

OG Fortnite

Sinds vorige week kunnen Fortnite-spelers aan de slag met Fortnite OG waarin we terugkeren naar het prille begin van deze razend populaire free-to-play battle royale shooter. En met succes!

Ook ik speelde Fortnite van in het begin, en OMG wat was dit een blast to the past, en een vat vol herinneringen. Ik herbzocht locaties waarvan ik zelf niet meer wist dat ik er ooit geweest was in die tijd. Ik heb er wel van genoten om eerlijk te zijn. En ik was niet de enige.

Fortnite heeft namelijk zijn record van gelijktijdige spelers verbroken van meer dan 6 miljoen spelers het voorbije weekend. Zaterdag speelden maar liefst 6.172.463 gamers gelijktijdig de game. En in het totaal speelden, hou u vast, 44,7 miljoen unieke spelers OG Fortnite.

Indrukwekkende cijfers zoals je in deze tabellen kan zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: